Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwwdto/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/wwwdto/public_html/wp-content/plugins/revslider-nou/includes/operations.class.php on line 2858
Despre noi - Dolo Trans Olimp

Despre noi

DOLO TRANS OLIMP

 UN ALIAT DE ÎNCREDERE

GAMĂ LARGĂ DE SERVICII. GAMĂ LARGĂ DE CAMIOANE.
UN SINGUR NIVEL DE EXECUȚIE:

 EXCELENȚA

Transportul rutier de mărfuri este obiectivul nostru principal, iar clienții liniștiți sunt prioritatea numărul 1.

Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp vă oferă suportul logistic și rapiditatea de care aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră.
Pentru a ne asigura că acoperim toate nevoile de business, Dolo Trans Olimp are o colaborare strânsă cu cei mai importanți furnizori de servicii din domeniu: Gefco Romania DHL Romania Michelin  Transalliance Espana  DHL Food  Services Gmbh  LKW-Walter  Rhenus Logistics.
Flota noastră în continuă creștere și companiile de transport colaboratoare ne oferă capacitatea de a ne adapta cerințelor cu ușurință, o diversitate de soluții de transport și flexibilitate în oferirea serviciilor către clienți de talie internațională, precum Peugeot Citroen Pirelli Daimler și mulți alții.
logo

STARTUL ȘI CREȘTEREA DTO

Dolo Trans Olimp este o companie privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011. Eficiența, logistica impecabilă și profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei și ne inspiră dezvoltarea și astăzi.
Începând cu anul 2015, suntem recunoscuți ca reprezentanță service. Dolo Trans Olimp a demarat proiectul de realizare a unui service autorizat, cu servicii profesionale complete pentru camioane. Realizăm toată gama de operațiuni de service pentru autocamioane și semiremorci, inclusiv pentru transportoare de orice tip. Mai mult, în cadrul complexului, oferim și facilități, precum:
vulcanizare
● parcare supravegheată
● spălătorie profesională

DEZVOLTARE ȘI EFICIENȚĂ

Soluțiile noastre personalizate sunt concepute astfel încât să permită clienților noștri să reducă costurile de operare și să redirecționeze resursele către competențele principale. Iar aceasta pentru că investim continuu în dezvoltarea punctelor forte ale companiei:
● extinderea ariei serviciilor noastre,
● perfecționarea continuă a echipei DTO,
● modernizarea și dotarea flotei DTO cu autocamioane,
● tehnologie și logistică de ultimă generație.
Flota noastră este supravegheată în permanență prin GPS, iar comunicarea cu personalul nostru se realizează prin sisteme de telefonie mobilă. Astfel, operatorii noștri de transport sunt constant la curent cu poziția camioanelor din teren, putând interveni în orice moment pentru verificarea / soluționarea tuturor situațiilor ce pot surveni.

ÎN ACEST MOMENT FLOTA DOLO TRANS OLIMP ESTE FORMATĂ DIN:

0
96 de camioane Mercedes Benz Euro 6
cu semiremorci Krone cu mega-trailer (destinate transportului de marfuri generale)
0
243 MERCEDES ACTROS TRUCKS EURO 6
LOHR 2.53 structura prevazuta pentru transport de masini
0
Ateliere Mobile
echipate cu cele mai performante instrumente concepute pentru depanare camioane
0
1 atelier mobil
pentru reparatii sisteme hidraulice
0
1 MERCEDES V CLASS AVANTGARDE
repairing hydraulic systems
0
Peugeot Expert
pentru transport de persoane
0
Mercedes Benz Atego
7,5 t
0
Merceds Vito
designed for vehicle transportation
0
Mercedes Sprinter
3,5 tone pentru transport de bunuri

MONITORIZARE ÎN TIMP REAL

Flota DTO este monitorizată în timp real prin aplicația FleetBoard.

Ce presupune acest lucru?

Se pot urmări, de la birou: traseul urmat de șofer, eventualele blocaje/ deviații de la traseul prestabilit, stilul de conducere și consumul de combustibil înregistrat atât de fiecare șofer în parte, cât și de fiecare autovehicul din flotă. Vehiculele sunt mereu ținute sub observație prin intermediul poziționării GPS, iar fișa călătoriilor este disponibilă pe o hartă digitală. Această facilitate ne ajută să verificăm, să optimizăm și să fim tot timpul la curent cu detaliile transportului dumneavoastră.
fleepb
Complexul DTO este localizat pe DN 65B, zona comercială nr. 7, Geamăna – Bradu, ARGEȘ.