Contact

PROGRAM / CONTACT

Luni-Vineri: 09:00-17:00
Telefon: +40 248 207616
Fax: +40 248 207635
E-mail: office@dto.ro
– –
E-mail protectia datelor personale: dpo@dto.ro

SESIZARI

Puteti depune plangeri/sesizari/reclamatii la:

  1. adresa de email: reclamatii@dto.ro ,
  2. pe site.ul unitatii : www.dto.ro la rubrica ,, reclamatii’’ ,
  3. la telefon: 0749845322 ( nr. cu tarif normal, plangerea putand fi depusa telefonic, prin sms sau whatsup)
  4. biroul de registratura din incinta sediului/punctelor de lucru ale Dolo Trans Olimp.

DOLO TRANS OLIMP SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Datele dumneavoastra sunt colectate in scopul de a va oferi cele mai potrivite servicii si resurse informationale relevante pentru dumneavoastra. Datele dumneavoastra vor fi pastrate pentru o perioada de [definiti perioada] ani Datele dumneavoastra personale vor fi/nu vor fi distribuite altor terte parti [daca este aplicabil, specificati destinatarii catre care transmiteti datele personale ale persoanelor].

Conform legislatiei in domeniu, aveti urmatoarele drepturi legate de datele dumneavoastra personale: sa solicitati acces la date, sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor, sa solicitati restrictii de procesare, sa va opuneti prelucrarii, sa solicitati portabilitatea datelor. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, prin trimiterea unei solicitari la dpo@dto.ro

Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati la dpo@dto.ro

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr.679/2016, va rugam sa regasiti detaliile de contact ale DOLO TRANS OLIMP SRL, precum si ale Ofiterului Responsabil cu Protectia Datelor:

DOLO TRANS OLIMP SRL

  • Numar de inregistrare: J03/1424/2011, CUI 29241660
  • Sediul Social: Comuna Bradu, sat Geamana, nr 7, DN65 B, Zona Comerciala