Reclamatii

FORMULAR INREGISTRARE PLANGERI

 

Daca doriti sa adresati o plangere cu privire la serviciile oferite de Dolo Trans Olimp,  in legatura cu raporturile de munca cu societatea (in calitate de angajat) sau in legatura cu interactiunea cu un angajat al societatii, va rugam sa completati formularul de mai jos:

Click or drag a file to this area to upload.
Faceti click sau trageti un fisier in aceasta fereastra pentru a-l incarca

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de Dolo Trans Olimp in scopul solutionarii petitiei.In vederea realizarii acestui scop, datele pot fi dezvaluite unor terti. Datele dumneavoastra sunt stocate doar pe perioada necesara indeplinirii atributiilor, dupa care vor fi arhivate potrivit legislatiei aplicabile. Persoanele are caror date personale sunt prelucrate de Dolo Trans Olimp pot sa isi exercite drepturile  prevazute in Regulamentul general privind protectia datelor printr-o cerere trimisa la adresa: Zona Comerciala 7, sat Geamana comuna Bradu, judet Arges sau la adresa de posta electronica: dpo@dto.ro

Sesizarea de pe site  trebuie sa o primim la dresa de email: reclamatii@dto.ro, adresa este deja functionala.

Apoi, cel care trimite petitia, trebuie sa vada/primeasca mesajul automat:

Am primit si am inregistrat petitia dumneavoastra. Va vom trimite raspuns in termen de 10 zile lucratoare de la data depunerii. In cazul in care aspectele prezentate impun o solutionare de urgenta, petitia va fi evaluata cu celeritate.

Puteti depune plangeri/sesizari/reclamatii la:

  1. adresa de email: reclamatii@dto.ro ,
  2. pe site.ul unitatii : www.dto.ro la rubrica ,, reclamatii’’ ,
  3. la telefon: 0749845322 ( nr. cu tarif normal, plangerea putand fi depusa telefonic, prin sms sau whatsup)
  4. biroul de registratura din incinta sediului/punctelor de lucru ale Dolo Trans Olimp.