Primaria Maracineni

Spiritul de comunitate a devenit din ce in ce mai important in contextul evolutiei tehnologice. Ne dorim sa facem parte din una dintre ele, in functie de ce activitatile pe care le desfasuram sau de ce pasiuni avem. Din punct de vedere al apartenentei geopolitice insa, asa cum suntem organizati, facem parte dintr-o comunitate geografic, politic si economic stabilita, in cadrul careia evoluam in calitate de membri ai societatii.

Dincolo de momente politice, comunitatea a jucat dintotdeauna un rol fundamental in definirea valorilor si principiilor cetatenilor sai. In comunitate sunt educati cei mici si in comunitate se fac mari. In comunitate sunt ajutati cei care au nevoie.

Comunitatea inseamna apartenenta, afinitati, sustinere in momente de cumpana si bucurie impartasita. Aceasta bucurie impartasita este si ce ne-a motivat sa sustinem primaria comunei Maracineni printr-o sponzorizare avand ca rol contributia la organizarea festivitatilor prilejuite de ziua comunei.

Astfel de evenimente ne dau ocazia de a petrece timp cu familia si prietenii intr-un cadru festiv, de a purta discutii constructive intr-un cadru mai putin formal si de a mentine viu acest spirit de comunitate atat de important in evolutia noastra, a tuturor, ca grup.

Ne-a adus mare bucurie sa putem sustine financiar acest eveniment si speram sa putem fi prezenti de fiecare data cand va fi nevoie!

Club Sportiv Victoria Nadlac
Join Discussion

2126 Comments