Club Sportiv Victoria Nadlac

Sportul inseamna sanatate, voie buna, fairplay si multe alte lucruri, toate bune. Activitatea fizica este esential in dezvoltarea celor mici, astfel incat ne dorim sa putem sustine eforturile depuse de cei care o incurajeaza.

Clubul Sportiv Victoria Nadlac s-a facut remarcat prin performatele micutelor voleibaliste. Un sport de echipa, nu usor si cu siguranta unul care presupune foarte multa disciplina si dedicare, voleiul se poate juca atat in interior, cat si pe plaja, spre bucuria publicului.

Ne-a bucurat sa putem participa la proiectele sectiei de volei ale C.S. Victoria Nadlac, devenind astfel in mod declarativ sustinatori ai acestui sport.

In general, sportul ar trebui sa faca parte din rutina tuturor, el fiind insa esential in dezvoltarea copiilor. Dincolo de beneficiile fizice evidente, sportul reprezinta un instrument educativ de exceptie, invatandu-i pe cei mici sa devina rabdatori, toleranti, atenti la detalii, mai buni cu ei insisi si cu cei din jur.

Sportul formeaza caractere si oameni puternici, iar noi suntem convinsi ca o lume in care se face sport este o lume mai prietenoasa in care dorim cu totii sa traim.

Salvamont Pitesti Primaria Maracineni
Join Discussion

21057 Comments