Clinica copiilor

Clinica copiilor

Conceptul de Brand Association presupune o alaturare de brand-uri justificata printr-o viziune comuna, prin valori similare si misiuni axate pe sustenabilitate. Suntem mandri sa ne alaturam celor de la Clinica copiilor, ale caror fapte frumoase transforma lumea in care traim si o fac mai buna si mai blanda cu cei mici.

Oamenii cu suflet mare din cadrul clinicii si-au unit eforturile si au decis sa isi ia din timpul si resursele de care dispun pentru a-i ajuta pe copiii din Romania sa aiba sanse reale de recuperare, intr-o clinica de recuperare care a fost creata special pentru nevoile lor.

Am contribuit la sustinerea costurilor interventiei chirurgicale pentru unul dintre copiii clinicii si va invitam pe toti cei care puteti sa sustineti astfel de initiative sa o faceti, pe cat puteti, cu ce suma puteti contribui. Toti copiii ar trebui sa creasca intr-o lume in care sa se simta in siguranta, iar cei care in plus au avut nenorocul de a fi bolnavi, cu atat mai mult ar trebui sa fie sprijiniti, incurajati, ajutati sa sufere mai putin si sa se vindece cat mai repede.

Copiii au nevoie de copilarie, iar datoria noastra este sa construim o lume in care sa o aiba.

Centrul de zi ”Sanse egale” Salvamont Pitesti
Join Discussion

2220 Comments