Carieră

DRUMUL TĂU SPRE SUCCES

Membrii echipei DTO sunt cei care creează excelența! Performanțele lor sunt atuul companiei. În schimb, le oferim suportul necesar pentru a se dezvolta în cadrul companiei.

PROCESUL DE RECRUTARE

Dacă vă doriți o carieră în domeniul transporturilor profesionale de top, vă invităm să trimiteți un email cu CV-ul dumneavoastră, însoțit de o scrisoare de intenție pe adresa cariera@dto.ro.
Detalii la tel: 0751.161.295.
În urma evaluării pozitive a CV-ului dvs. departamentul nostru de recrutate vă va contacta în vederea stabilirii unui interviu.

POSTURI LIBERE

Unul dintre cele mai valoroase active al companiei noastre sunt șoferii profesioniști DTO. De aceea, le punem la dispoziție una dintre cele mai moderne flote auto din țară. În plus, pentru că DTO este o companie în continuă dezvoltare, investim continuu în echipamente de ultimă generație, așa încât șoferii noștri să lucreze în cele mai bune condiții.
Dacă aveți minim 1 an experiență și sunteți apt pentru transport internațional de marfă (călătorii de 30 de zile în afara țării), vă așteptăm în echipa noastră.
Aplică astăzi pentru a face parte din flota DTO!