ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV DTO RALLY

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV DTO RALLY

Una dintre sponsorizarile de suflet ale DTO o reprezinta cea avand ca scop participarea echipei DTO Rally in Campionatul national de raliuri al Romaniei.

DTO Rally Team a debutat in raliurile romanesti in 2017. De atunci, evolutia acestei echipe este de netagaduit, atat din punct de vedere al aparaturii de concurs, cat si al valorii si performantei echipajelor participante.

Pregatiti, extrem de entuziasti si inarmati cu forte proaspete, avand in dotare masini de concurs mai performante si incununand aceste avantaje cu experienta pe care au acumulat-o in sezoanele precedente, DTO Rally Team si-a setat ca obiectiv titlul in clasamentul echipelor, dar si in clasamentul general sau pe categorii. Parcursul din 2019 nu va fi cu siguranta unul scurt, avand opt raliuri programate. In tot acest timp, echipajele vor trebui sa dea dovada de constanta, energie, viteza, strategie si mai ales spirit de echipa la raliurile de la Arad, Bacau, Odorheiu Secuiesc, Sibiu, Iasi, Cluj-Napoca si Brasov, pentru a spera la titlul de campioni la finalul anului.

Ii felicitam pentru reusitele de pana acum si le uram succes in continuare!

ASOCIATIA TENIS CLUB TOP TEN PITESTI din Pitesti
Join Discussion

26256 Comments